OLIVIA KLEIN

Om mig

Jag har just nu påbörjat min andra termin i Visuell grafisk kommunikation på Brobygrafiska, vilket är en otroligt givande utbildning där jag verkligen trivs. Vi har jobbat i Sketch, Illustrator, InDesign, Photoshop och även lite i After Effects. Jag har även lärt mig att koda lite i Visual Studio Code där vi kodar i HTML och CSS. Under min tid på Brobygrafiska har jag designat appar, skapat hemsidor, personas, infografic, illustrationer mm – se gärna min portfolio där jag har några exempel!


Innan jag började på Brobygrafiska så startade jag eget företag där jag gjorde olika projekt som t ex MENSKOMPANIET. Jag har även arbetat med att ta fram symboler och skisser till en restaurang, målar egna akvarelltavlor där jag har haft tre utställningar bl a på konstrundan på Österlen. Som sagt, jag brinner för design och konsthantverk… 


Jag är 21 år och bor nu, under utbildningen, i Sunne men kommer i från södra Skåne. Som barn till föräldrar som båda är egna företagare har jag lärt mig att jobba hårt och det viktigaste av allt att jobba med det man älskar!